ΕΤΑΙΡΙΑ

Γνωρίστε την

Boxibit

Η Εταιρία
Η Boxibit δραστηριοποιείται στην Ελλάδα στον τομέα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, παρέχοντας υπηρεσίες τεχνολογίας με εξειδίκευση σε Δίκτυα Wifi, VPN, Δομημένη καλωδίωση, Firewall & Security Voip και Τηλεφωνικά Κέντρα. Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία σε καινοτόμες τεχνολογίες, η Boxibit δεσμεύεται να υπερβεί τις προσδοκίες, προσαρμόζοντας και επιλέγοντας, προτεινόμενες λύσεις στις ανάγκες της επιχείρησης σας.
Η Ομάδα
Η ομάδα της Boxibit αποτελείται από άρτια καταρτισμένους και πιστοποιημένους τεχνικούς που ανταποκρίνονται άμεσα στις προκλήσεις των έργων κάθε μεγέθους και πολυπλοκότητας και  διασφαλίζουν την επιτυχία του παραδοτέου. Όραμα μας είναι να είμαστε η πρώτη επιλογή των επαγγελματιών και να ικανοποιούμε κάθε τεχνολογική ανάγκη, προφέροντας end to end λύσεις. «Η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού μας και η αξιοποίηση των γνώσεων τους προς όφελος του πελάτη, αποτελεί απόδειξη της υλοποίησης του οράματος» !
45e8def5b38a47fbd55a6489446aec46
mitech-box-image-style-05-image-01

IT Certified Team

Πολλαπλές πιστοποιήσεις και συνεχόμενα σεμινάρια, συντελούν στην μέγιστη γνώση
των διαδικασιών και λειτουργιών της ομάδας μας
mitech-box-image-style-05-image-04

Partnerships

Με το μεγάλο δίκτυο συνεργασιών , διασφαλίζουμε την ποιότητα των υπηρεσιών και παροχών προς τα εσάς, που επιθυμείτε το καλύτερο αποτέλεσμα

Επισημοι Συνεργατες